COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsenal laittoi hinnan tähtipelaajilleen - ManU kutsuu Öziliä tammikuussa?

9.11.2017 - 15:40:23


Englannin Valioliigassa pelaava Arsenal on brittiläisen Daily Star -lehden lähteiden mukaan asettanut hintalapun kahdelle pelaajalleen. Aviisin mukaan keskikenttämies Mesut Özilin hintalappu on 30 miljoonaa puntaa eli hieman vajaat 34 miljoonaa euroa. Saman suuruista summaa aikoo Arsenal pyytää myös Alexis Sanchezista vielä kun voi.

Özilin sopimus päättyy kesällä ja Arsenal toivoo saavansa miehestä vielä rahaa, ennen kuin hän päätyy vapaille markkinoille. Tiettävästi Manchester United on jo ilmoittanut kiinnostuksestaan Saksan maajoukkuepelaajaa kohtaan. ManU-luotsi Jose Mourinho on valmentanut Öziliä Real Madridissa ja miehillä on keskenään hyvät välit. Manu pystyisi lisäämään myös 29-vuotiaan Özilin vielä Mestareiden liigan rosteriinsa.

Arsenalin valmentaja Arsene Wenger ei haluaisi menettää myöskään Alexis Sanchezia, jota huhuissa viedään kovasti Manchester Cityn paitaan. Wenger haluaisi mieluiten vaihtaa Sanchezin Paris St-Germainin keskikenttämies Julian Draxleriin, kuin päästää liukas pelaaja kilpakumppanin leipiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!