VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Cityn supertähti pamautti lähtevänsä seurasta: "Olen aina sanonut..."

9.11.2017 - 13:40:23


Manchester Cityn argentiinalaistähti Sergio Agüero on kertonut Sky Sportsin haastattelemana, että hän saattaa lähteä seurasta kun sopimus päättyy vuonna 2019. Tai viimeistään optiovuoden jälkeen. 29-vuotias maalinsylkijä haluaa lopettaa uransa kasvattiseurassaan Independientessä, Argentiinassa.

Agüero vietti kuusi vuotta Independienten nuorisoakatemiassa ennen kuin liittyi seuran edustusjoukkueeseen vasta 15-vuotiaana. Kolme vuotta edustuksessa tahkottuaan hän kiinnitti maailmalla kykyjenetsijöiden huomion ja siirtyi Atletico Madridiin ennen kuin siirtyi Cityyn vuonna 2011.

- Kävi ilmi, että Milan sekä Real Madrid haluaisivat minut. En muista mistä minä sen luin, mutta otsikko oli, että "Nämä seurat murskasivat Independienten unelman", Agüero sanoi maajoukkueen mukana ollessaan.

- Mutta ideana on aina minulla ollut palata takaisin Independienten riveihin kun sopimukseni päättyy 2019. Minulla on vielä siinä optio yhdestä vuodesta, ja se on mahdollista. Mutta aion palata kyllä, mies latasi.

Agüero on tehnyt Valioliigassa nyt kahdeksan maalia ja parantelee parhaillaan auto-onnettomuudessa saanutta kylkiluuvammaansa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!