KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

David Moyes uudesta pestistään: "Aion todistaa yhden asian"

9.11.2017 - 10:43:28


Entinen Valioliiga-joukkueiden Evertonin ja Manchester Unitedin valmentaja David Moyes hyppäsi maanantaina potkut saaneen Slaven Bilicin saappaisiin West Hamin valmentajaksi. Nyt hän on kertonut, että hänellä on "todistettavaa" uuden pestinsä suhteen.

54-vuotias Moyes sai lähteä Sunderlandin peräsimestä viime toukokuussa, kun joukkue putosi sarjaporrasta alemmaksi. Moyes aloitti aikoinaan valmentamisen Preston North Endin valmentajana ja Evertonissa hänet äänestettiin vuoden valmentajaksi peräti kolme kertaa vuosien 2002 ja 2013 välillä.

Moyes hyppäsi Sir Alex Fergusonin isoihin saappaisiin ManU:n penkin päähän 2013, mutta sai potkut jo saman kauden aikana. Sen jälkeen Moyes vietti muun muassa yhden kauden Real Sociedadin pestaamana, mutta sai potkut sieltäkin.

- Minulla on yksi asia todistettavana, Moyes kertoi BBC:n mukaan viitaten kykyynsä valmentaa huipputasolla.

- Joskus sinun on korjattava asioita ja minulla on vähän korjausta vaativia asioita täällä. Tämä on hieno juttu minulle, olen palannut ja rakastan tätä työtä. Haluan suoriutua hyvin tässä työssä ja haluan, että myös joukkue alkaa suorittamaan hyvin, Moyes kertoi.

- Minun tähtäimeni on nyt lyhyellä aikavälillä selvä; pitää alkaa voittamaan pelejä. Me aloitamme laittamalla ensin puolustuksen kuntoon. Yritämme saada oman pään pysymään puhtaana, Moyes avasi taktiikkaansa.

Moyesilla on kontrahti voimassa kauden loppuun asti lontoolaisjoukkueen kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!