COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jalkapallo voi sittenkin olla hyvää bisnestä - Manchester City takoi ennätystuloksen

8.11.2017 - 19:49:27


Jalkapallomaailman isoimmat seurat takovat yleensä hurjia määriä rahaa, mutta toisaalta ne myös kuluttavat valtavia summia pelaajahankintoihin, joten bisnekseksi siitä harvoin on.

Valioliigaa tällä hetkellä johtava Manchester City tekee tähän kuitenkin poikkeuksen. City takoi kaudesta 2016-2017 peräti 545,5 miljoonan euron tuloksen. Kyseessä on seuraennätys.

- Toivon mukaan jalkapallo ja kentän ulkopuoliset liiketoimet pysyvät myös jatkossa tasapainossa. Sillä tavalla pystymme vahvistumaan ja kasvamaan, Cityn puheenjohtaja Khaldoon al-Mubarak kommentoi seuran tiedotteessa.

Manchester Cityn tulos on kautta aikain toiseksi korkein englantilaiselle seuralle. Vain paikalliskilpailija Manchester United on pystynyt takomaan kovemman tuloksen.

Cityn taloustilanne on vakaa, sillä seura on - poikkeuksellista kyllä - täysin velaton. Manchester Cityn omistaja on ollut vuodesta 2008 lähtien upporikas sheikki Mansour bin Zayed al-Nahyan. Hänen aikakaudellaan City on juhlinut Valioliigan mestaruutta kahdesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!