COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mourinho vihjasi Zlatanin ja Pogban paluusta

6.11.2017 - 16:03:25


Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin portugalilaisvalmentaja Jose Mourinho on vihjannut, että kaksi hänen tähtipelaajaansa on lähellä paluuta talvikuukausina.

Mourinho uskoo, että ManU menee talvikauden otteluihin "vahvassa asemassa" sillä Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba sekä muutama muu pelaaja on tekemässä paluuta sairastuvalta.

Pogba, Michael Carrick sekä Marcos Rojo ovat kärsineet loukkaantumisesta kauden alun aikana. Joukkue on ollut myös koko kauden alun ilman polvivammaansa parantelevaa Ibrahimovicia, joka loukkaantui viime huhtikuussa.

- Meillä on ryhmä pelaajia, jotka toivomme mukaan parantuvat niin nopeasti kuin mahdollista. Heidän täytyy tehdä töitä joka päivä, mutta he ovat hyvässä vauhdissa nyt. Pogba, Ibra, Rojo, [Marouane] Fellaini ovat kaikki hyvissä asemissa ja mielestäni me voimme mennä talviperiodille ja sen jälkeen olla erittäin vahvassa asemassa, Mourinho lateli seuran TV-kanavalla.

Jalkapallossa on menossa maajoukkuetauko ja ManU pelaa seuraavan ottelunsa vasta 18. päivä marraskuuta Newcastlea vastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!