COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Moyes myönsi haluavansa West Hamin pestin - neuvottelut käynnissä

6.11.2017 - 12:29:58


Englannin Valioliigassa pelaava West Ham on alisuorittanut voimakkaasti alkukauden aikana. Slaven Bilicin luotsaama joukkue on saavuttanut vain kaksi voittoa pelaamistaan yhdestätoista pelistä. Pisteitä on kasassa yhdeksän ja joukkue majailee putoamisviivan väärällä puolella.

BBC Sport kertookin maanantaina sivuillaan lähteisiinsä nojaten, että West Hamin johtokunta on ollut jo yhteydessä entiseen Evertonin ja Manchester Unitedin valmentajaan David Moyesiin. Tiettävästi neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä miehen pestaamiseksi Bilicin tilalle.

Aiemmin puhuessaan Bein Sportsin haastattelussa skottivalmentaja kielsi seuran yhteydenoton, mutta olevansa kiinnostunut West Hamin valmentamisesta.

- Olen aina sanonut, että haluan palata seuravalmentajaksi. Jos sopiva tilaisuus löytyy, niin olen kiinnostunut, 54-vuotias Moyes kertoi.

- Olen kyllä halukas hommaan, mutta tällä hetkellä se positio ei ole vapaana. Tiedän mitä Slaven mahtaa juuri nyt kokea ja mitä hän käy parhaillaan läpi, Moyes jakoi sympatiaa kollegalleen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!