COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestarien liigassa katseet kääntyvät Lontooseen

18.10.2017 - 16:18:33


Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksan ottelun voimin.

Kierroksen yksi odotetuimmista otteluista pelataan Lontoossa, missä Chelsea isännöi AS Roomaa. Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, ja Chelsea onkin avannut taipaleensa Mestarien liigassa kahdella voitolla. Vielä kun joukkue saa tänään mukaan Alvaro Moratan, on Chelsean kärjessä kosolti maalintekovoimaa.

Rooma on voittanut kahdesta ottelustaan yhden ja jäänyt kerran tasapeliin. Chelsea johtaa C-lohkoa kuudella pisteellään, ja Rooma on toisena neljällä pisteellään. C-lohkon toisessa kamppailussa pelaavat yhden pisteen kerännyt Atletico Madrid ja nollilla oleva Karabah.

Suurseuroista tänään ovat tulessa myös Barcelona, Juventus, Bayern Muchen ja PSG. Pariisilaiset vierailevat Belgiassa Anderlechtin luona. PSG on voittanut lohkovaiheen molemmat ottelunsa, kun taas belgialaiset ovat edelleen nollilla. Samassa lohkossa pelaavat Bayern Munchen ja Celtic kohtaavat tänään Saksassa.

Barca isännöi tänään Olympiakosia ja Juventus Sportingia.

Kierroksen kaikki ottelut: Karabah-Atletico Madrid, Benfica-Manchester United, TsSKA-Basel, Bayern Munchen-Celtic, Anderlecht-PSG, Chelsea-AS Rooma, Barcelona-Olympiakos, Juventus-Sporting.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!