COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsene Wenger joutui vastailemaan tuttuihin kysymyksiin

12.10.2017 - 17:45:30


Jalkapalloseura Arsenalin manageri Arsene Wenger on joutunut jälleen vastaamaan tuttuihin kysymyksiin tähtipelaajistaan.

Arsenalin tähdet Alexis Sanchez ja Mesut Özil ovat olleet tämän tässä otsikoista, sillä yrityksistä huolimatta Arsenal ei ole saanut sorvattua heille jatkosopimusta.

- Olen sanonut koko ajan, että se ettemme saaneet heitä jatkosopimukseen kesällä, ei välttämättä tarkoita sitä, että he ovat varmasti lähdössä, Wenger sanoi Sky Sportsin mukaan.

Molempien tähtipelaajien sopimus loppuu tähän kauteen, joten jos sopimusta ei synny, pitäisi Arsenalin myydä pelaajansa viimeistään tammikuussa, mikäli seura haluaa heistä siirtokorvauksen. Wenger myöntää, että tämäkin on vaihtoehto.

- Kun olemme tämänkaltaisessa tilanteessa, missä olemme kuvitelleet jokaisen vaihtoehdon, niin kyllä, se on mahdollista, Wenger sanoi.

Sanchezin jääminen Lontooseen näyttää päivä päivältä epätodennäköisemmältä, mutta Mesut Özilin agentti on puolestaan paljastanut, että jatkosopimus-asiassa on viime aikoina edetty parempaan suuntaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24