NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vaparisuihke käyttöön myös Bundesliigassa

1.9.2014 - 16:22:34Brasilian MM-turnauksessa menestyksellä testattu vaparisuihke otetaan käyttöön myös Saksan Bundesliigassa. Suihketta ryhdytään käyttämään lokakuussa, Saksan jalkapalloliitto DFB tiedotti maanantaina.

Tuomarit saavat koulutuksen vaparisuihkeen käyttöön lokakuun alussa, ja se otetaan käyttöön maaottelutauon jälkeen lokakuun puolivälin jälkeen sekä Bundesliigassa että Saksan cupissa. Alunperin suihke oli määrä ottaa käyttöön jo kauden alkaessa, mutta sitä lykättiin tuomarikunnan epäilyksien vuoksi.

- Vaparisuihkeesta tulee osa erotuomarikoulutusta, joka järjestetään Mainzissa 7.-8. lokakuuta. Erotuomarien näkökulmasta suihkeen käyttöönotto voidaan aloittaa heti sen jälkeen, erotuomarikomitean puheenjohtaja Herbert Fandel kertoi DFB:n verkkosivuilla.

Vaparisuihke helpottaa tuomariston työskentelyä, kun erotuomari voi hetken päästä häviävällä suihkeella merkitä kenttään vapaapotkun antamispaikan sekä muurin vähimmäisetäisyyden. Suihke on jo otettu käyttöön Mestareiden liigassa ja Eurooppa-liigassa, sekä Englannin, Espanjan, Italian ja Ranskan liigoissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sudenpennuille makea revanssi

23.6.2019 22:01:24