NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jatkopaikasta varma Barca-luotsi: Kenttä oli perunapelto

21.2.2013 - 06:23:11FC Barcelona kärsi 0-2 -vierastappion AC Milanille jalkapallon Mestareiden liigan pudotuspelivaiheen ensimmäisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkona.

Milan teki maalinsa toisella puoliajalla. Verkkoa heiluttivat Kevin-Prince Boateng ja Sulley Muntari. Barcelona protestoi avausosumaa vahvasti tilanteessa olleen käsivirheen takia.

- Eihän tämä ollut paras kamppailumme. Mutta kun katsoo miten ottelu pelattiin, niin tulos on hieman liioiteltu. Me hallitsimme peliä suurimmaksi osaksi ensimmäisellä puoliajalla. Sitten heillä oli oli kaksi paikkaa ja he tekivät maalit, Barcelonaa väliaikaisesti luotsaava Jordi Roura sanoi seuran verkkosivuilla.

Roura kehui Milanin organisoitua peliä ja asennetta, mutta kritisoi olosuhteita.

- Kenttä oli kuin perunapelto. Se oli sopimaton tämän tason ottelulle.

Rouran mukaan Barcelona menetti ensimmäisen takaiskun jälkeen keskittymisen ja alkoi hieman yli-innokkaaksi. Hän on kuitenkin varma, että Barcelona menee otteluparista jatkoon.

- Olemme vakuuttuneita, että tulemme menemään seuraavalle kierrokselle. Pelaamme (toisessa osaottelussa) kotona, ihmiset tukevat meitä ja kenttä tulee olemaan parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Joukkueet kohtaavat Barcelonassa 12. maaliskuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!