NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Milan miettii Barca-peliä puolustuksen kautta

20.2.2013 - 13:11:05AC Milan ja Barcelona kohtaavat tänään Milanossa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Joukkueet kohtasivat myös viime kaudella, kierrosta myöhemmin toki, jolloin avausosa Milanossa oli maaliton, mutta Barcan edetessä jatkoon toisen osan 3-1-voitolla.

Kotimaassaan hyvään nosteeseen päässeen AC Milanin keskikentän pelintekijä Ricardo Montolivo tietää joukkueensa lähtevän altavastaajana ja joukkue lähtee otteluun puolustuksen kautta.

- Ottelu tulee hyvänä hetkenä minulle ja joukkueelle. Kohtaamme maailman parhaan seurajoukkueen ja tiedämme ottelun haasteen. Ottelusta tulee uskomatona ja tämä hetki on hieno jokaiselle pelaajalle.

- Siitä tulee hankalaa, koska tiedämme heidän haluavan pitää palloa loputtomiin. Keskittymisemme täytyy olla 100-pronsettista koko 90 minuuttia ja jokaisen pitää tehdä töitä joukkueen eteen ja unohtaa henkilökohtaiset tavoitteet yhteisen edun vuoksi.

Montolivo ei itse ollut mukana viime vuoden otteluparissa, koska siirtyi seuraan vasta viime kesänä. Hän tuntee espanjalaisjoukkueen pelaajat kuitenkin maajoukkuetasolla. Montolivo oli Italian kokoonpanossa viime kesän EM-finaalissa, missä joukkue taipui Espanjalle, jonka keskikentällä vilisee samoja miehiä kuin FC Barcelonassa.

- Heidän keskikenttänsä on ilmiömäinen, kuten Espanjan maajoukkueenkin. Meidän pitää ryhmittää kentällisemme täydellisesti ja ennen kaikkea pysäyttää Messi. Hän onp elaaja, joka maalintekotaitonsa lisäksi tekee paikkoja myös muille ja aiheuttaa eniten ongelmia vastustajille.

Milanin hyökkäyksestä puuttuu ainakin edustuskelvoton Mario Balotelli, myös alkukauden ykköshyökkääjään Stephan El Shaarawyn pelikunto ei ole vielä varma pikkuvammojen jäljiltä. Toinen osaottelu Espanjassa pelataan maaliskuun alussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!