COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiinalaissijoittajat ostivat osan Serie A:n Interistä

2.8.2012 - 11:48:44Serie A -seura Internazionale Milanon omistussuhteisiin on tullut muutoksia. Kiinalaisten sijoittajien ryhmä on noussut seuran toiseksi suurimmaksi osakkeenomistajaksi, seuran verkkosivuilla kerrotaan. Interin puheenjohtaja Massimo Moratti kuitenkin korostaa, että hänen perheensä on edelleen suurin osakkeenomistaja ja säilyttää määräysvallan.

Morattipiti aiemmin hallussaan 98,2 % Interin osakkeista. Kiinalaissijoittajat ostivat 55 miljoonalla eurolla 15 prosentin osuuden. Morattin mukaan kiinalaisten osuus tulee vielä tulevaisuudessa asteittain nousemaan.

Uuden yhteistyön ytimessä on sopimus Milanoon rakennettavasta uudesta jalkapallostadionista kiinalaisen China Railway Construction Corporationin kanssa. Interin mukaan uuden stadionin pitäisi valmistua vuoteen 2017 mennessä.

- Allekirjoitettu sopimus on ensisijaisesti tapa vahvistaa seuraa. Se on myös erittäin hyvä liikesopimus Italiaa mietittäessä. Sijoitus yhdeltä Kiinan suurimmista ryhmistä, sijoitus tulevaisuuteen uuden stadionin muodossa. Näinä vaikeina aikoina se osoittaa myös luottamusta Italiaa ja euroa kohtaan, Moratti kertoi seuran verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!