COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tulisesta vaparistaan tunnettu brassipeluri nostaa nappikset naulaan

2.8.2012 - 10:46:12

Tulisesta vapaapotkustaan tunnettu brasilialaispuolustaja Roberto Carlos lopettaa pitkän pelaajauransa 39-vuotiaana. Hän siirtyy seuransa Anschi Machatschkalan johtotehtäviin.

Carlosin pelaajasopimus Anschin kanssa ulottui vuoteen 2013, mutta häntä ei ole enää nähty joukkueen miehistössä viime maaliskuun jälkeen. Seuran omistaja Sulejman Kerimov antoi jo aiemmin ymmärtää, että hän on kaavaillut Carlosille jonkinlaisen lähettilään tehtävää seurajohdossa.

- Roberto oli maailmanluokan pelaaja, mutta valitettavasti hän ei pelaa enää. Onneksi hän ottaa roolin, joka vie seuran asiaa eteenpäin niin Dagestanin alueella, kuin koko Venäjällä, helmikuussa Anchin päävalmentajaksi siirtynyt Guus Hiddink kertoi sport.de -sivustolla.

Carlosin toiveissa on pelata vielä yksi jäähyväisottelu, jossa vastaan tulisi hänen entinen seuransa Real Madrid. Carlos haluaa, että ottelu pelataan Machatschakalassa.

Parhaat vuotensa 1996-2007 Carlos pelasi Real Madridissa, jossa hän voitti Espanjan mestaruuden neljä kertaa ja Mestareiden liigan kolmesti. Brasilian maajoukkueessa hän esiintyi kaikkiaan 125 kertaa ollen mukana kolmissa MM-kisoissa (1998, 2002 ja 2006).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!