HJK pelaa vielä joulukuussa – on pahasti siipirikkoinen

8.12.2021 - 16:40:00


Suomessa jalkapallon seurajoukkuekausi päättyi jo reilu kuukausi sitten, mutta HJK:n osalta pelit jatkuvat joulukuussakin. Vuoden viimeisen ottelunsa HJK pelaa ensi torstaina Itävallan Linzissä paikallista LASK:ta vastaan. Kyse on Konferenssiliigan pelistä.

HJK:lla ei ole Itävallassa urheilullista panosta. Taloudellista panosta sen sijaan riittää, koska tasapelikin toisi kassaan kuusinumeroisen bonussumman.

- Tämä on pitkän ja hienon kauden viimeinen puristus, jonka jälkeen jäädään ansaitulle lomalle. Ei valitettavasti saatu viime viikolle harjoituspeliä, mutta tehtiin se mitä pystyttiin talvisissa olosuhteissa, toteaa HJK:n päävalmentaja Toni Koskela seuransa tiedotteessa.

LASK otti HJK:sta helpon voiton syyskuussa Helsingissä. Joukkueiden tasoero oli huomattava

- LASK on joukkue joka pystyy pitämään korkeaa intensiteettiä pelissä. He ovat hyvin aggressiivisia ilman palloa ja pallon kanssa. Kotipelissä meillä meni liian pitkään sopeutua siihen, mutta toisella jaksolla paransimme ja olisimme laadukkaammalla viimeisellä syötöllä ja viimeistelyllä voineet siitä saada pisteen ennen viimeisen minuutin ratkaisumaalia, Koskela arvioi vastustajasta.

HJK lähtee otteluun pahasti siipirikkoisena. Keskikenttäpelaaja Jair Silva jää pois ottelusta henkilökohtaisista syistä. Loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi HJK:n kokoonpanosta puuttuvat Janne Saksela, Tim Sparv, Sebastian Dahlström ja Casper Terho.

Suomen maajoukkuetoppari Daniel O´Shaughnessy jätti HJK:n marraskuun jälkeen. Hän siirtyi Saksaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48