Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

HJK:n kapteeni sai hienot jäähyväiset - "Vikaan peliin ne keksi mulle laulun!"

26.11.2021 - 6:50:00


Kapteeni Daniel O´Shaughnessy jätti tunteikkaat jäähyväiset HJK:lle torstaina. Suoman maajoukkueessakin pelaava O´Shaughnessy siirtyy Saksan 2. Bundesliigassa pelaavaan Karlsruheen.

HJK kukisti torstaina Konferenssiliigan lohkovaiheen toiseksi viimeisessä ottelussa Alashkeretin kotonaan 1-0. Atoma Tanaka viimeisteli kamppailun ainoan maalin toisen puoliajan alussa O´Shaughnessyn esityöstä. HJK varmisti samalla kolmannen sijan A-lohkossa.

– Ei ehkä ihan meidän kauden paras peli, mutta saatiin se tulos mikä haluttiin. Puolustettiin ihan solidisti ja pidettiin vastustaja pois vaarallisimmista paikoista, mutta varsinkin tokalla jaksolla meillä oli monta vastahyökkäystä mistä olisi voitu saada parempia paikkoja ja ratkaista jo aikaisemminkin, O´Shaughnessy kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Nyt edessä ovat uudeta haasteet. Saksaan O´Shaughnessy lähtee hienojen saatteiden siivittämänä.

– Neljä vuotta pelannut täällä ja vikaan peliin ne (HJK-fanit) keksi mulle laulun! Siistiä ja tuli hyvä fiilis. Kiitos faneille, että jaksoivat taas koko pelin meitä kannustaa. Kiitos teille, O´Shaughnessy viestitti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!