Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Veikkausliigan herkkupala on katettu Seinäjoelle - Jani Honkavaara: ”Meille hieno mahdollisuus”

18.09.2021 - 15:47:00


Jalkapallon Veikkausliigan lauantain kierroksen herkkupala tarjoillaan Seinäjoella, jossa sarjassa kolmantena oleva SJK isännöi turkulaista FC Interiä. Runkosarjan toiseksi viimeisen kotiottelunsa pelaavalla SJK:llä on 19 kierroksen jälkeen koossa 33 pistettä, eli yksi Interiä enemmän.

Kamppailu pronssisijasta ja europelipaikoista käy siis kiivaana, ja lauantaina pisteiden jakautumisella voi lopulta olla erittäin iso vaikutus loppusijoituksiin. Lauantain vierailija FC Inter hävisi edellisen ottelunsa viime lauantaina HJK:lle luvuin 1-3.

- Inter on ollut meille tällä kaudella hankala vastustaja. He puolustavat tiiviisti ja hyökätessä etenevät varsin suoraviivaisesti selustaan. Puolustuksellisesti olemme onnistuneet heitä vastaan hyvin, mutta maalipaikkojen luonti on ollut vaikeaa. Viimeisen kolmanneksen pelaaminen pitää olla meillä vahvempaa ja vastustajan maalin edessä meidän pitää olla vain parempia. Mutta hieno peli joka tapauksessa edessä. Meille hieno mahdollisuus, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ennakoi ottelua seuransa verkkosivuilla.

SJK:n ja FC interin edellinen kohtaaminen päättyi Turun Veritas Stadionilla juhannusviikkoa edeltäneenä perjantaina Interin 2-0 kotivoittoon. Kyseisen ottelun voittomaali oli epäonninen oma maali. Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat kohdanneet Veikkausliigassa 20 kertaa, joista SJK on voittanut 10 ja FC Inter 6 ottelua.

FC Interin Benjamin Källman johtaa Veikkausliigan maalipörssiä kahdeksalla maalillaan.

Turkulaisjoukkue on pelaajistoltaan laadukas ja kesän siirtoikkunassa se vahvistui entisestään, kun keskikentän taituri Petteri Forsell siirtyi Puolan pääsarjajoukkue Stal Mielecistä Turkuun. FC Interin toiseksi paras maalintekijä ja ikoninen kapteeni Timo Furuholm ei voi pelata lauantain ottelussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Lähde: SJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!