Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Ilves lähtee voittamaan paikallisottelua - "Varmasti kova kamppailu"

17.09.2021 - 15:23:00


Jalkapallon Veikkausliigassa mitellään lauantaina Pirkanmaan herruudesta, kun Ilves kohtaa Hakan.

Kesken kauden Ilveksen päävalmentajaksi noussut Toni Kallio kommentoi kamppailua seuran verkkosivuilla. Hän pitää ennakkoasetelmia herkullisina.

– Tässä on paikallisottelun lisäksi jännittävä asetelma sarjassa. Haka taistelee sarjapaikastaan ja siellä odottaa varmasti kova kamppailu. Mielenkiinnolla odotan huomista, näkee Kallio.

– Heillä (Haka) on tullut tiukkoja tappioita, meillä puolestaan on hyvä itseluottamus viime aikojen tuloksista. Yläloppusarja ei varsinaisesti ole omissa käsissä, mutta näistä kolmesta jäljellä olevasta matsista paljon pisteitä ottamalla olemme kyllä hyvissä kantimissa. Peli kerrallaan kuitenkin edetään.

Vastakkain ovat myös toisilleen tutut valmentajat. Kallio ja Hakan luotsi Teemu Tainio pelasivat yhdessä maajoukkueessa.

– ”Teme” on lepponen lappalainen. En tosin tiedä, onko hän kovin leppoisalla tuulella tällä hetkellä, kun Haka on tiukassa paikassa, Kallio veistelee.

– No tosissaan tunnemme toisemme kyllä hyvin ja olemme ystäviä. Olimme usealla maajoukkuereissulla kämppiksiäkin. Emme kuitenkaan ole valmentajina kovin tuttuja toisillemme. Molemmilla voi olla jokunen ässä hihassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!