Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

HJK:lle iso jatkosopimus! - "Erittäin tärkeä palanen"

17.09.2021 - 15:06:00


Jalkapallon Veikkausliigan HJK ja Roope Riski, 30, ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2023. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2024.

– Hienoa, että pääsimme jatkosopimukseen Roopen kanssa. Hän on ollut erittäin tärkeä palanen pelitavassamme ja auttanut maaleillaan joukkuetta Conference Leaguen lohkovaiheiseen. Maalien ja ison työmäärän lisäksi Roope on ihmisenä ja persoonana hieno lisä HJK-yhteisölle. Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyn matseja, joissa on vielä paljon pelattavaa, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Klubiin marraskuussa 2019 tullut Maskun Palloseuran kasvatti oli viime kauden Veikkausliigan maalikuningas. Roope Riskin tehot ovat jatkuneet tällä kaudella varsinkin eurokarsinnoissa, joissa hän teki historialliset kahdeksan maalia.

– Tosi hyvä ja hieno fiilis jatkosopimuksesta. Tavoitteeni oli jo Klubiin tullessani, että saisin pelata täällä pitkään. Nyt olen ansainnut tämän jatkosopimuksen, ja hienoa että pääsimme yhteisymmärrykseen ja meidän tarinamme jatkuu. Olen tosi tyytyväinen ja onnellinen, kertoi Riski allekirjoitettuaan sopimuksen.

Lähde: HJK:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!