Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu – kausi alkaa 10. huhtikuuta

27.01.2021 - 13:53:00


Jalkapallon Veikkausliigan kauden 2021 otteluohjelma julkaistiin keskiviikkona.

Kausi aloitetaan 10. huhtikuuta, ja runkosarja päättyy 11. syyskuuta. Sen jälkeen pelataan ylempi ja alempi loppusarja, jotka päättyvät 16. lokakuuta.

Loppusarjojen jälkeen pelataan vielä europeliturnaus, jossa ratkotaan viimeisen europelipaikan kohtalo. Europeliturnauksen viimeinen runkopelipäivä on 6. marraskuuta.

Kaudella 2021 pelit painottuvat viikonloppuihin.

- Ohjelma on viikonloppupainotteinen: Kaikki viikonloput hyödynnetään, jos se on vaan mahdollista, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoo tiedotteessa.

- Pelikauden aikana pelataan kaikkiaan 31 kierrosta ja kyseisen aikaikkunan aikana on 31 viikonloppua. Niistä viikonlopuista kolme kokonaan maaotteluiden aikana, yksi juhannuksena ja kaksi EM-kisojen aikaan. Tästä johtuu, että joidenkin kierrosten runkopäivä on arkena, koska ei ole riittävästi viikonloppuja.

Ensimmäisellä ottelukierroksella pelataan ottelut HIFK-FC Honka, IFK Mariehamn-HJK, KuPS-FC Inter, SJK-Ilves, FC Haka-FC Lahti ja FC KTP-AC Oulu.

Näet koko otteluohjelman täältä: http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2021/01/27/veikkausliigan-otteluohjelma-2021-julkaistu


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!