Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

TPS solmi jatkosopimuksen puolustajan kanssa - ”Sitkeä duunari”

26.01.2021 - 17:28:00Laitapuolustaja Juri Kinnunen jatkaa kauden 2021 kattavalla sopimuksella jalkapallon Ykkösessä pelaavan TPS:n edustusjoukkueessa.

Kinnunen, 30, edusti TPS:ää jo viiden kauden ajan vuosina 2014-18 sekä viimeksi loppukauden 2020.

- Juri tuli meille viime vuonna kesken kauden täyttäen roolinsa joukkueessa. Hän on loistotyyppi joukkueen sisällä. Juri pelaa erinomaisesti laidallaan eteenpäin, jolla on erinomaiset näytöt Ykkösessä. Juri on sitkeä duunari ja tämä sopimus tuo myös jatkuvuutta. Me menetimme paljon kokemusta ja hänen myötä sitä saadaan taas lisää, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson toteaa tyytyväisenä.

Kinnusen kotitaloudessa on meneillään todelliset sopimusviikot, sillä hänen avovaimonsa Laura Wentjärvi solmi maanantaina sopimuksen TPS:n naisten edustusjoukkueen kanssa.

- Onhan se vähän hassu ja outokin tilanne, mutta nyt pitää juoda ainakin sitten kahdet sopimuskahvit. Se että pariskunta edustaa samaa seuraa, on varmasti aika uniikki, mutta samalla erittäin hieno tilanne, Kinnunen myöntää.

Kinnunen on alun perin helsinkiläisen Käpylän Pallon kasvatteja. Hän siirtyi KäPa:sta HJK:n organisaatioon jo juniori-iässä. Hän pelasi kausina 2011-13 Jalkapallon Ykkösessä FC Viikingeissä sekä PK-35:ssä.

Elokuussa 2014 hän siirtyi kesken kauden TPS:n Veikkausliigajoukkueeseen. Kinnusen ura jatkui TPS-paidassa myös Ykkösen kausina 2015-17. Kinnunen oli nostamassa raitapaitoja kauden 2017 päätteeksi takaisin Veikkausliigaan.

Kinnunen vaihtoi TPS:n kaudeksi 2019 KPV:hen. Hän aloitti myös kauden 2020 KPV:n joukkueessa ennen elokuista paluutaan Turkuun. Kinnunen on pelannut koko urallaan yhteensä 65 Veikkausliigaottelua.

Lähde: TPS:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!