Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

HJK hankki kovan maalintekijän - paukutti 11 osumaa Ykkösessä

30.11.2020 - 13:46:30


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava HJK tiedottaa tehneensä sopimuksen nopean ja vahvan 20-vuotiaan hyökkääjän Anthony Olusanyan kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

FF Jaron kasvatille Anthony Olusanyalle kulunut kausi oli läpimurtokausi Ykkösessä. Mies paukutti 11 maalia ja oli joukkueensa paras maalintekijä.

- Olusanya on ehdottomasti tulevaisuuden pelaajia. Hän on nopea ja vahva hyökkääjä. Nuorukainen tykkää osallistua pelin eri vaiheisiin, ja hän osaa reagoida pelissä tapahtuviin muutoksiin. Viimeisen vuoden aikana Anthony on kehittynyt niin fyysisesti kuin henkisesti, ja se on näkynyt suoraan myös tuloksena kentällä. Hänellä on omaa hyvän pelinymmärryksen päästä maalipaikoille ja siitä esimerkkinä 11 maalia ja useita maalisyöttöjä Ykkösessä, HJK:n pelaajatarkkailija Henri Määttä kertoo seuransa verkkosivuilla.

Parhaillaan Olusanya on U21-maajoukkueen ja Puolustusvoimien Urheilukoulun yhteisleirillä Eerikkälässä. Pikkuhuuhkajista leirille osallistuu kotimaan sarjoissa pelaavia pelaajia mukaan lukien HJK:n Pyry Hannola. Päävalmentaja Juha Malisen nimeämät pelaajat voivat ikänsä puolesta pelata U21-maajoukkueessa vielä tulevissa karsinnoissa.

- Hienoa, että sain tämän sopimuksen. Odotan jo innolla, että pääsen treenaamaan HJK:ssa. Nähdään ensi kaudella, iloitsee Anthony Olusanya.

Lähde: HJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!