Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliiga-seuralle vahvistus toimiston puolelle

20.10.2020 - 22:24:49


Veikkausliigan Kuopion Palloseura Oy vahvistaa organisaatiotaan. Jukka Voutilainen on aloittanut työnsä KuPS:n myynti- ja markkinointijohtajana.

Voutilainen on toiminut urheilun parissa liki 20 vuotta. Työkokemusta hän on kerryttänyt muun muassa Intersportilla, sekä viimeisimmäksi Puma Finland Oy:lla.

"Olen ollut etuoikeutetussa asemassa, että olen saanut työllistettyä itseni urheilun parissa. Urheilubusiness ja sen lainalaisuudet ovat tulleet hyvin tutuiksi aiemmissa työtehtävissäni myynti- ja markkinointipuolella", Voutilainen kertoo.

"Koen uuden työtehtäväni isona mahdollisuutena. Oma pitkäaikainen haaveeni on ollut päästä vaikuttamaan kotimaakuntaan ja päästä verkostoitumaan ihmisten kanssa entistä vahvemmin. KuPS-yhteisössä on valtava potentiaali ja suuria mahdollisuuksia, hienoja juttuja on varmasti edessä", Voutilainen iloitsee.

Kaavilta kotoisin oleva 41-vuotias Voutilainen aloitti työt KuPS:lla lokakuun puolivälissä. Hänen mukaansa KuPS:n myyntiorganisaatio aloittaa yhteistyökumppaneiden kontaktoimisen marraskuun aikana.

Lähde: KuPSin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!