Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliiga-seura palkitsi päävalmentajansa jatkosopimuksella rumasta putkesta huolimatta

25.9.2020 - 12:47:54


Veikkausliigan FC Inter tiedottaa, että seura on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa.

Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Viime kaudella seurassa aloittanut 43-vuotias Riveiro johdatti heti ensimmäisellä kaudellaan Interin seitsemän vuoden tauon jälkeen takaisin Veikkausliigan mitalikolmikkoon, kun joukkue ylsi sarjan kakkoseksi.

– Interin edustusjoukkue on Riveiron johdolla noussut sille tasolle, jota me olemme pitkään tavoitelleet. Hänen valinnassaan aikanaan yksi tärkeimmistä asioista oli, että kentällä peli saadaan jälleen näyttämään siltä, miltä sen Interissä kuuluu näyttää. Tilanne on samalla tuonut kaivattua vakautta ja sitä kautta suunnitelmallisuutta edustusjoukkueen toimintaan, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo seuran verkkosivuilla.

– Minulle tärkeää jatkosopimuksen tekemisessä oli, että koen olevani projektille edelleen hyödyksi ja että viihdyn työssäni. Samalla uskon, että pystymme seuran kanssa edelleen ottamaan askeleita edustusjoukkueen toiminnan kehittämisessä, Riveiro kiteytti itse.

Inter aloitti tämän kauden loistavasti ja on nyt sarjataulukon kolmantena. Turkulaisseura on kuitenkin ajautunut peräti kuuden ottelun voitottomaan putkeen Veikkausliigassa.

Lähde: Interin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27