NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS hankki hyökkääjän - Jonatan Johansson: ”Erittäin paljon potentiaalia”

14.8.2020 - 13:50:36Jalkapallon Veikkausliigassa toiseksi viimeisenä majaileva Turun Palloseura on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Santeri Haralan, 20. Sopimus on mallia 1+1.

Haarala on edustanut alkukauden Kakkosen B-lohkon kärjessä olevaa Ilves/2:sta, jossa hän ehti viimeistelemään viidessä ottelussa peräti kahdeksan maalia.

- Santeri on Ilves-taustainen lahjakas pelaaja, jolla on ollut loistavat tehot alkukaudesta Kakkosessa. Hän on nuori, nälkäinen ja energinen kaveri, jossa näen erittäin paljon potentiaalia. Asenne on kohdallaan ja hän on hyökkääjätyyppinä hieman erilainen, kuin mitä meillä entuudestaan oli. Hän sopii meidän joukkueeseemme näillä taustoilla erittäin hyvin, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson taustoittaa uutta hankintaansa.

Haarala debytoi Veikkausliigassa Tampereen Ilveksen paidassa kaudella 2017. Hän pelasi kaudella 2018 Ilveksen riveissä 19 Veikkausliigaottelua sekä yhden ottelun Eurooppa-liigan karsinnoissa bulgarialaista PFK Slavija Sofiaa vastaan. Kaudella 2019 hän pelasi Kakkosessa Ilveksen reservijoukkueessa sekä loppukaudesta myös yhden Veikkausliigaottelun RoPS:n paidassa.

Haarala on pelannut koko urallaan yhteensä 21 Veikkausliigaottelussa sekä 21 Kakkosen ottelua. Hän on viimeistellyt Kakkosen tasolla yhteensä 13 maalia.

Keskikenttäpelaaja Jami Siirtola palaa puolestaan TPS:stä takaisin Kakkosen B-lohkossa pelaavan SalPa:n riveihin. 23-vuotias TPS-kasvatti ehti debytoimaan tällä kaudella pääsarjatasolla saaden tililleen kaksi Veikkausliigaottelua. Hän pelasi jo kaudella 2019 SalPa:n paidassa 15 Kakkosen ottelua viimeistellen niissä kaksi maalia.

Norjalaiskärki Kabamba Kalabatama on parhaillaan Ykkösessä pelaavan EIF:n testissä. TPS ja Kalabatama solmivat 2+1-vuotisen sopimuksen viime helmikuussa. 18-vuotias Kalabatama saapui talvella Turkuun pohjoisnorjalaisesta Björnevatn IL:stä.

Lähde: TPS:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!