Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilves ei nosta jalkaa kaasulta - ”Kovaa mennään”

11.7.2020 - 13:26:06


Jalkapallon Veikkausliigan kahdella voitolla käynnistäneen Ilveksen kauden toinen vierasottelu pelataan ensimmäisen tapaan Turussa. Tiistaina paikallisesta Palloseurasta ei ollut tamperelaisille vastusta ja tänään tasoa mitataan kaupungin ykkösseura FC Interiä vastaan.

Interin valmentaja Jose Riveiron suojatit ovat viidensinä sarjataulukossa kahden kierroksen jälkeen. Alla on 3-1 -voitto RoPSista ja viimeisimpänä 0-1 -tappio KuPSille.

Ilveksen päävalmentaja kokee tämän viikon aiemman Turun vierailun olleen aivan oma lukunsa.

- TPS-peli on jätetty taakse. Yli tunnin kun pelaa vajaalla, niin se muokkaa peliä voimakkaasti ihan omanlaisekseen, Wiss kertoo seuransa verkkosivuilla.

- Oppituntina oli oikeastaan vain oma pallollinen pelaamisemme, eli pelin avaaminen ja rakentaminen. Se pitää saada nopeammaksi ja laadukkaammaksi, Wiss jatkaa.

Ilveksen riveistä puuttuu ainoastaan loukkaantunut Joona Veteli ja pelikieltoa kärsivä Tatu Miettunen.

- Pelaajatilanne on hyvä ja treeneissä riittää miehiä. Varmaan jonkin verran tulemme pyörittämään palettia. Tarvitaan nopeita jalkoja Interiä vastaan. Interillä on oma selkeä pelifilosofiansa. Sellaisia joukkueita vastaan on aina hieno pelata. Se antaa meille selkeän lähtökohdan. Tulemme odottamaan tiettyjä hetkiä, jolloin mennään kovaa. Prässitasot varmasti vaihtelevat.

Kun kone on lähtenyt käyntiin, niin jalkaa ei nosteta kaasulta.

- Olemme tietysti tyytyväisiä ensimmäisten pelien tuloksiin. Ollaan maistettu voittoa ja sitä halutaan lisää, Wiss päättää.

Ottelu alkaa klo 17.

Lähde: Ilves


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!