Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK hankki reserviinsä brassitopparin

3.7.2020 - 11:50:26


Jalkapalloliigan HJK on tehnyt sopimuksen brasilialaisen Italo Santos de Oliveira do Nascimenton kanssa, seura tiedottaa.

24-vuotias toppari liittyy seuran reservijoukkue Klubi 04:ään, joka pelaa Kakkosessa. Sopimuksessa on kuitenkin liigaoptio.

Italo-taiteilijanimeä käyttävä pelaaja oli talvella HJK:n testissä, mutta hänelle ei tuolloin tarjottu sopimusta. Nyt Klubi kuitenkin halusi miehen Helsinkiin, sillä reservijoukkueen topparin Otto Kouvan loukkaantuminen toi tilaa ryhmään.

- Helmikuussa Italo lensi Suomeen ja harjoitteli viikon HJK:n liigamiehistön mukana ja osoitti hyviä otteita, vaikka sopimusta emme tuolloin tarjonnetkaan. COVID-19 pandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten johdosta hän oli edelleen näillä suunnilla, ja näin ollen nyt ajoituksien ollessa kohdallaan hän saa aidon mahdollisuuden näyttää kykynsä, valaisee HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula sopimuksen taustoja seuran verkkosivuilla.

Italo on viimeksi pelannut kotimaassaan Veneton joukkueessa. Euroopassa mies on aiemmin pelannut suurseura Inter Milanin akatemiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!