Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FC Inter antaa konkareilleen huiliaikaa kauden avausottelussa

2.7.2020 - 14:30:22


FC Inter ja RoPS avaavat tänään kautensa jalkapalloliigassa, kun joukkueet kohtaavat toisensa Turussa.

Inter ei lähde otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllään, sillä turkulaisseura antaa monille kokeneille pelaajilleen huiliaikaa. Vaihdossa ovat tänään muun muassa ykkösmaalivahti Henrik Moisander sekä Anthony Annan, Liliu, Aleksi Paananen ja Jesper Engström.

Avauksessa ovat mukana muun muassa Suomen Cupissa loistanut Elias Mastokangas, Noah Nurmi, Martti Haukioja sekä maalilla pelaava Aati Marttinen.

Interin kesäkuu oli raskas, sillä joukkue pelasi parin viime viikon aikana kolme Suomen Cupin ottelua.

- Seuraavan kuukauden aikana tulemme pelaamaan kolmen tai neljän päivän välein niin kuin nyt cupin jatko-otteluissa. Jollain tapaa me valmentajat ja pelaajat tulemme mukautumaan tähän Veikkausliigan rytmiin. Siinä mielessä me olemme jo tottuneet käsittelemään peleihin valmistautumista, palautumista ja kilpailemista sillä tahdilla. Haluan ajatella positiivisesti ja uskon näiden cupin otteluiden olevan meille enemmän hyödyksi kuin pienen väsymyksen haitaksi, toivoo joukkueen pääluotsi Jose Riveiro seuransa verkkosivuilla.

FC Interin avaus kauden ensimmäisessä ottelussa: Martti Haukioja, Juuso Hämäläinen, Rick Ketting, Taiki Kagayama, Elias Mastokangas, Timo Furuholm, Aati Marttinen, Kevin Kouassivi-Benissan, Connor Ruane, Alvaro Muniz ja Noah Nurmi.

Ottelu alkaa kello 18.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!