FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tulikuuma tekonurmi hiersi HJK:n pelaajien jalkapohjat rikki

1.7.2020 - 08:55:00


HJK lähtee suurimpana suosikkina tänään käynnistyvään Veikkausliiga-kauteen. Klubi käynnistää urakkansa tänään FC Lahden vieraana.

HJK avaa Veikkausliigan makea voitto allaan, kun se saavutti lauantaina Suomen cupin finaalipaikan lähettämällä Valkeakoskella pelatussa klassikko-ottelussa pääsarjaan palanneen Hakan laulukuoroon.

Ottelu pelattiin erittäin raskaissa ja kuumissa olosuhteissa.

- Tulikuuma tekonurmi hiersi jalkapohjat nopeasti rikki, joten palautumiseen on kiinnitetty enemmän huomiota kuin mihinkään muuhun, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoo seuransa verkkosivuilla.

Lahti-ottelusta on odotettavissa erittäin mielenkiintoinen.

- Lahti on todella aggressiivinen joukkue, puolustaa tosi monella pelaajalla ja aika paljon eteenpäin, joka tekee sen että siellä on aika paljon tilanteen vaihtoja, pallo elää aika paljon, ja tekee tietysti myös sen, että linjojen takana on jonkin verran isompia tiloja kuin jotain muita vastustajia vastaan, analysoi Koskela.

- Lahti on myös suhteellisen miesorientoitunut joukkue pelaamaan varsinkin keskisektorilla ja on sitä kautta erilainen vastustaja, mitä ollaan tässä kohdattu alkuvuoden aikana. Tämä ei muuta meidän perussapluunaa, samoin ajatuksin ja samoilla vahvuuksillamme meidän pitää lähestyä tätäkin ottelua ja lähteä hakemaan hyvää vierastulosta, Koskela jatkaa.

HJK:n kokoonpano säilyy suhteellisen ennallaan. Nikolai Alho palaa vahvuuteen. Bubacar Djalo ja Eetu Vertainen ovat täydessä harjoitusvahvuudessa, josta tietysti on vielä matkaa pelikuntoon. Matti Peltolalla on pientä vaivaa ja tänään selviää, puhutaanko päivistä vai viikoista.

Lähde: HJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!