Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliiga-seuralta iloisia uutisia

22.4.2020 - 23:11:32


Keskellä edelleen epävarmaa tilannetta IFK Mariehamn kertoo hyviä uutisia Anders Wiklöfin kanssa solmitun pääyhteistyökumppanuussopimuksen myötä.

Kauppaneuvos Wiklöf on ollut vahvasti mukana IFK Mariehamnin toiminnassa toki jo pitkään, mutta pääyhteistyökumppanuus saa nyt hiukan uusia muotoja.

- Kaikissa yhteiskunnissa on nyt tietysti paljon epävarmuutta ja todella erityinen vaihe poikkeustilan takia. Samaan aikaan tunnen, että on tärkeää osoittaa uskoa tulevaisuuteen ja sen suhteen IFK Mariehamnin joukkue on tärkeä symboli Ahvenanmaalle, Wiklöf sanoo.

Wiklöf kertoo myös uskovansa, että IFK Mariehamnin pelaajamateriaali on riittävällä tasolla.

- Kun jalkapalloa päästään taas pelaamaan, uskon että IFK pystyy hyvään kauteen uuden joukkueen ja uuden valmentajan myötä.

Seurassa korostetaan Wiklöfin tuen merkitystä.

- Ilman yhteistyökumppanuuksia meillä ei olisi edellytyksiä pelata liigassa ja se, että Anders Wiklöf on mukanamme jatkossakin, on todella tärkeää ihan yhtä lailla kuin sekin, että saamme mukaan myös muut kumppanimme. Etenkin nyt korona-aikaan olemme kiitollisia siitä, että voimme edelleen saada kumppanituottoja, jotka ovat tärkeimpiä tulonläheteitämme.

- Sen myötä ymmärtää myös miten tärkeä pääyhteistyökumppani on. Tuntuu turvalliselta, että Anders Wiklöf on meillä tukenamme, IFK Mariehamn Ab:n puheenjohtaja Dan Mikkola kertoo tyytyväisenä.

Lähde: Veikkausliigan verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!