NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kausi korkataan kotona - Veikkausliiga sai oman oluen

6.4.2020 - 15:35:54


RPS Brewing -panimo on tehnyt Veikkausliigalle oman oluen.

Veikkausliigan virallinen olut, kuopiolaisen RPS Brewing -panimon valmistama Ultra Lager on saapunut kauppoihin kaikkien seurojen väreissä. Vallitsevasta tilanteesta johtuen kotimainen jalkapallokausi on korkattava kotona.

RPS Ultra Lager on vaalea, kevyesti humaloitu kullankeltainen lager, jossa ohramaltaan runkoa on tukemassa ripaus makeaa maissia.

- Meille jalkapallo-olut on itsestään selvästi lager. Halusimme tehdä siitä helposti nieltävän seurustelujuoman, joka toimii yhtä lailla kisaruokien kaverina, RPS:n toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen kertoo Veikkausliigan tiedotteessa.

Oman kädenjälkensä ovat antaneet myös Veikkausliigan seurojen kannattajat. Etiketin taustalta voi opiskella seurojen kannatuslauluja eli ”chantteja”.

Poikkeustilanteesta johtuen kotimainen jalkapallokausi on korkattava kotisohvalla. Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa muistuttaa, että pelien odottaessa oman seuran tukeminen on tärkeämpää kuin koskaan.

RPS:n Samuli Huuhtanen neuvoo laulamaan kannatuslauluja parvekkeella. Sellainen luo yhteisöllisyyttä ja voi piristää myös karanteenissa olevia naapureita.

Yhteistyön synnyttämisessä ja sen suunnittelun takana on ollut brändikumppanuustoimisto Mätch Inc. Ultra Lager on saatavana hyvin varustetuista K-ruokakaupoista kautta jalkapallomaan.

Lähde: Veikkausliiga


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!