NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS:lle kovan luokan paluumuuttaja - ”Todella mahtavat fiilikset tulla takaisin”

25.2.2020 - 16:14:49


Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä palaa kasvattajaseuransa ja jalkapallon hallitsevan Suomen mestarin Kuopion Palloseuran riveihin. Nissilä siirtyy kuopiolaisjoukkueen riveihin kauden 2020 loppuun ulottuvalla lainasopimuksella belgialaisesta liigaseurasta SV Zulte Waregemista.

- On todella mahtavat fiilikset tulla takaisin KuPS:iin ja päästä taistelemaan pisteistä täällä Kuopiossa. On upeaa olla takaisin kotona, Kuopion Palloseuran kasvatti Urho Nissilä iloitsee seuransa verkkosivuilla. Nissilä, 23, on edustanut viimeiset viisi kuukautta MSV Maastrichtia, joka pelaa Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Keskikenttäpelaaja esiintyi seuran riveissä yhdeksän kertaa ennen kuin laina päättyi ja Nissilä palasi takaisin Zulte Waregemin riveihin. Nyt edessä on uusi lainapesti tutussa ympäristössä.

- Meillä oli koko ajan halu tuoda seuran oma kasvatti ja kuopiolaisyleisön rakastama Urho Nissilä takaisin kotiin. Seurasimme pitkään, miten hänen tilanteensa kehittyy Belgiassa ja oli erityisen hienoa, että hän oli motivoitunut tulemaan takaisin kotiin. Keskikenttäpelaaja Issa Thiawin loukkaantuminen vauhditti prosessia entisestään, Kuopion Palloseuran urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom kertoo.

Ennen siirtymistään ulkomaille Nissilä ehti pelata kasvattajaseuransa riveissä 89 Veikkausliigaottelua, joissa kertyi 14 maalia ja 12 maalisyöttöä. Parhaalla kaudellaan 2017 hän viimeisteli yhdeksän maalia ja oli Kuopion Palloseuran kauden paras maalintekijä.

Nissilä saapui Kuopioon viime sunnuntaina ja on jo liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen. Hänet saatetaan nähdä kentällä jo tämän viikon perjantaina, kun KuPS kohtaa Rovaniemen Palloseuran Kuopio-hallissa kello 18.30.

Lähde: KuPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!