NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Klubi kohtaa norjalaisen suurseuran - Toni Koskela: ”Pääsemme irti arkirutiineista”

25.2.2020 - 12:06:58


Jalkapallon Veikkausliigaan valmistautuva HJK on sopinut harjoitusottelun norjalaisen SK Brannin kanssa. Ottelu pelataan Bergenissä 6. maalikuuta ja pelipaikkana on Vestlandshallen.

- Saamme hyvän vastustajan ja hyvän harjoitusottelun, joka auttaa valmistautumaan tulevaan liigakauteen sekä cupin jatkopeleihin. Pääsemme lisäksi pariksi päiväksi irti normaaleista arkirutiineista ja -ympäristöstä viettämään aikaa yhdessä, päävalmentaja Toni Koskela kertoo seuransa verkkosivuilla.

SK Brann on yksi Norjan suurista seuroista ja siksi seuraan kohdistetaan aina kovia menestyspaineita. Norjan mestaruuden se on onnistunut voittamaan kuitenkin vain kolme kertaa: 1961-62, 1963 ja 2007. Norjan Cup-mestaruuksia seuralla on kuusi.

Euroopan kentillä Brann on nähty 1996-97 Cup-voittajien Cupissa sekä 2007-08 UEFA Cupissa. UEFA Europa Leaguen karsinnoissa 2016 Brann pääsi toiselle karsintakierrokselle ja 2019 matka päättyi ensimmäiselle kierrokselle.

Viime kaudella Brann sijoittui Norjan 16 joukkueen pääsarjassa Eliteserienissä yhdeksänneksi. Joukkueessa pelaa Suomen maajoukkuepelaaja Robert Taylor ja sitä valmentaa Lars Arne Nilsen.

HJK:n pelaajista Brannissa on pelannut Mika Kottila, joka Champions League -kauden 1998 jälkeen siirtyi Klubista norjalaisseuraan.

Lähde: HJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!