NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Senegalilaiskärki Babacar Diop vahvistaa TPS:n hyökkäyspäätä

25.1.2020 - 00:01:46


Jalkapalloseura TPS vahvistaa hyökkäyspäätään senegalilaiskärki Babacar Diopilla. 26-vuotias hyökkääjä on pelannut käytännössä koko uransa Turkissa. Hänellä on takanaan myös Süper Lig -kokemusta Kayserisporin riveistä. 192-senttisen Diopin sopimus kattaa kauden 2020 ja TPS:llä on hänen sopimuksessaan optio myös kaudesta 2021.

Babacar Diop on harjoitellut TPS:n mukana nyt kaksi viikkoa ja hän on vakuuttanut osaamisellaan TPS:n valmennuksen. Hän myös pelasi viime viikolla myös harjoitusottelussa salolaista SalPaa vastaan. Diop on myös lauantaina mukana TPS:n kokoonpanossa, kun raitapaidat matkustavat HJK:n vieraaksi Suomen Cupin avausotteluun Helsinkiin.

- Meiltä puuttuu vähän sellaista röyhkeää maalille ajamista ja Diop tuo selkeän fyysisen pelotteen vastustajan maalille. Häemme myös pidemmille avauksille ja keskityksille päättäjää. Hän pelaa erittäin hyvin myös selkä maaliin päin. Diop ollut meidän mukana nyt kaksi viikkoa ja hän on ollut sanalla sanoen hyvä. Myös kuti lähtee erittäin kovaa ja asenne on kohdallaan, joten ammattimiehestä on selvästikin kysymys, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen summaa seuran tiedotteessa.

Babacar Diopin kummiyritys on Terveystalo, joka huolehtii uudella kolmivuotisella sopimuksella koko TPS jalkapallon terveyspalveluista.

Lähde: TPS:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!