NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS solmi jatkosopimuksen hyökkääjän kanssa - ”Kaikki valmiudet läpimurtoon”

22.1.2020 - 15:09:37Hyökkääjä Joakim Latonen on solminut kauden 2020 kattavan sopimuksen TPS:n Veikkausliigajoukkueen kanssa.

Latonen, 21, on alun perin kaarinalaisen KaaPo:n kasvatteja, mutta hän siirtyi TPS:n junioreihin kaudeksi 2015. Kauden 2017 jälkeen Latonen nousi TPS:n P20-ikäluokan Suomen mestaruuden voittaneesta joukkueesta seuransa edustusjoukkueeseen.

Latonen pelasi TPS:n edustusjoukkueessa debyyttikaudellaan 11 Veikkausliigan ottelua. Hyökkäyspään laidalla parhaiten viihtyvä Latonen jatkoi TPS:n riveissä myös Ykkösen kaudella 2019.

Hän pelasi viime kaudella yhteensä 23 ottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia. Latonen oli nostamassa seuraansa takaisin ylimmälle sarjatasolle liigakarsintojen kautta, joissa hän pelasi myös molemmat ottelut.

- Jokke löysi ihan uuden vaihteen viime kesänä, lahjakkuutta ja osaamista hänellä kyllä on. Hän on saanut omaan harjoitteluunsa uutta monipuolisuutta, joiden myötä myös fyysiset valmiudet alkavat olla Veikkausliigatasoa. Hänellä on kaikki valmiudet tehdä läpimurto myös liigatasolla, se viimeinen silaus on hänestä itsestään kiinni, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kertoo seuransa tiedotteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!