NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Näki Jari Litmasen patsaan ja tiesi tulleensa oikeaan paikkaan - togolaispelaaja Veikkausliigaan

22.1.2020 - 14:11:12


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Lahti ja togolainen keskikenttämies Henri Eninful ovat solmineet pelaajasopimuksen.

Sopimus on kestoltaan vuoden mittainen, mutta se sisältää option toisesta vuodesta. Eninful siirtyy FC Lahteen Kyproksen pääsarjan Doxa Katokopiaksesta. Hän on 27-vuotias ja 181-senttinen.

Eninful on harjoitellut FC Lahden kanssa jo muutaman viikon.

- Kun tulin tänne ensimmäisen kerran, näin Jari Litmasen patsaan ja olin iloinen, sillä tiesin, että täältä on tullut tähti, Eninful kertoo seuransa verkkosivuilla.

- Kentällä haluan tehdä parhaani ja auttaa joukkuetta voittamaan. Tärkeintä on taistelu. Suurimmat vahvuuteni ovat puolustaminen ja taklaaminen. Olen iloinen ollessani täällä. On myös mukavaa, että joukkueessa on muita ranskankielisiä, joten sopeutumisessa ei pitäisi olla ongelmia. Haluan, että kannattajat uskovat, että haluamme tehdä kaikkemme heidän vuokseen kentällä. Välillä meille tulee synkkiä hetkiä, jolloin tarvitsemme tukea, mutta uskon, että syksyllä juhlimme yhdessä, Eninful jatkaa.

Eninful on belgialaisen Standard Liegen kasvatti. Suurimman osan urastaan hän on kuitenkin viettänyt Unkarissa, jossa mies ehti edustaa suurseura Ujpestia, Kecskemeti LC:tä ja Kecskemeti TE:tä.

Unkarista hän siirtyi Berat Sadikin joukkuekaveriksi Kyproksen Doxa Katokopiakseen. Eninful on edustanut Togon maajoukkuetta yhdeksässä ottelussa, joista neljä on ollut karsintaotteluita.

Lähde: FC Lahti


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!