NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK avaa kautensa tänään – vastassa latvialaisjoukkue

18.1.2020 - 10:19:18


Jalkapalloliigan jättiläinen HJK pelaa vuoden avausottelunsa tänään Helsingissä.

Klubi kohtaa kello 13 alkavassa ottelussa latvialaisen Rigas FS:n, joka oli viime kaudella maansa pääsarjan hopeajoukkue.

HJK esittelee tänään kentällä useita uusia pelaajia, mutta kaikki uudet nimet eivät silti pääse mukaan. Kokoonpanosta puuttuvat ainakin flunssasta kärsivä Ferhan Hasani ja sormivammaa poteva Rasmus Schuller.

- Uusia pelaajia on tullut paljon ja on kiva nähdä heidät tositoimissa. Pelaamme laajalla ringillä. Neljä-viisi pelaaja pelaavat 90 minuuttia. Ennen kaikkea haemme pelituntumaa mahdollisimman monelle. On tärkeää saada progressiivista kuormitusta pelaamisen suhteen, kommentoi HJK-luotsi Toni Koskela seuran verkkosivuilla.

- Pelissä haemme niitä asioita, joita olemme harjoitelleet. Perusasioita olemme tietysti vasta tässä vaiheessa käyneet läpi, mutta haluamme näyttää, että olemme aggressiivisia etsimään niitä hetkiä, jolloin pääsemme etenemään, ja että käytämme ne mahdollisuudet, kun pelissä on siihen sauma. Haemme juoksuja vastustajan linja taakse ja pyrimme pelaamaan palloa maalille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!