NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS-kapteenin siirto sai sinetin - taloudellisia tietoja ei julkisteta

17.1.2020 - 10:10:49


Jalkapallon hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura ja indonesialainen Tira-Persikabo ovat päässeet sopimukseen, jolla KuPS-kapteeni Petteri Pennanen siirtyy indonesialaisseuran riveihin.

Pennanen läpäisi seuran lääkärintarkastuksen torstaina hyväksytysti, jonka jälkeen pelaajasiirto astui voimaan. Kuopion Palloseuran ja Tira-Persikabon välisiä taloudellisia tietoja siirrosta ei julkisteta.

Pennanen on pelannut kasvattajaseurassaan KuPS:ssa yhteensä kuusi sarjakautta. Hän johdatti KuPS:n viime kaudella Suomen mestaruuteen pelaten 27 Veikkausliigaottelua, joissa teki kuusi tärkeää liigamaalia.

Pelattuja liigaotteluita on kasassa kaikkiaan 233 ja liigamaaleja 41. Pelaajaura jatkuu nyt kokonaan uudenlaisessa ympäristössä uusien pelillisten haasteiden parissa.

- Viimeiset vuodet ovat olleet joukkueena ja myös henkilökohtaisesti aivan uskomattomia. Isoimpana kruununa tietysti Suomen mestaruus oman kasvattajaseuran kapteenina. Lähteminen oli yksi urani vaikeammista, ellei jopa vaikein päätös. Halu nähdä ja kokea sekä menestyä vielä jossain täysin uusissa ympyröissä on ollut osa unelmiani ja tavoitteitani, joten nyt lähden niiden perään, Pennanen kertoo KuPS:n verkkosivuilla.

- Erityiskiitos kaikille KuPS-kannattajille ja KuPS IV:n porukalle, ilman teitä ei viime vuosien menestys olisi ollut mahdollista, Pennanen jatkaa.

Pennanen pelasi loistokauden 2019 KuPS:n riveissä. Hänet valittiin pelikauden 2019 Captain's Ball-päätösjuhlassa vuoden keskikenttäpelaajaksi ja hän hankki myös Vuoden syöttäjä 2019-palkinnon yhdeksällä maalisyötöllään. Kapteeni valittiin Veikkausliigan heinäkuun ja elokuun tähdistöjoukkueisiin sekä jalkapallotoimittajien yhdistyksen Pallo-Koplan Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen eli Kopla-joukkueeseen 2019.

- Kun Petteri aikoinaan palasi Palloseuraan, Petterillä ja seuralla oli yhteinen iso unelma mestaruuden tuomisesta Kuopioon. Nyt kun tuo unelma on saavutettu, on luonnollista ja reilua että seura suhtautuu positiivisesti Petterin siirtymiseen uusiin haasteisiin ja on tukemassa pelaajaa, tässä hänen varmasti vaikeassa ratkaisussa, KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen toteaa.

- Jos Petteri vie uuteen seuraansa edes puolet siitä sydämestä ja voitontahdosta, jonka hän antoi meille joka ikinen päivä, hän tulee menestymään varmasti, Heiskanen jatkaa.

Lähde: KuPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!