Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS hankki maalivahdin Valkeakoskelta

5.12.2019 - 23:07:01


Jalkapallon Veikkausliigan kauteen valmistautuva TPS on solminut kauden 2020 kattavat sopimukset keskikenttäpelaaja Jonni Peräahon sekä maalivahti Santeri Aaltosen kanssa.

25-vuotias Peräaho aloittaa TPS:n edustusjoukkueessa nyt jo kuudennen kautensa. Keskikentällä puolustavassa roolissa tai puolustuksen laidassa parhaiten viihtyvä Peräaho aloitti TPS:ssä Ykkösen kaudella 2015. Hän pelasi menneellä kaudella Ykkösessä yhteensä 16 ottelua sekä kaksi liigakarsintaottelua päälle. Peräaho pelasi kaudella 2018 TPS:n riveissä myös Veikkausliigassa 25 ottelua ja viimeisteli niissä yhden maalin.

- Jonni on seuran monivuotinen luottopelaaja. Viime kausi oli vähän rikkonainen loukkaantumisten vuoksi, mutta päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä. Hän on erittäin monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös eri pelipaikoilla. Jonni on väsymätön työntekijä, jonka konehuone on kunnossa ja jalat käyvät, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen tietää.

Maalivahti Santeri Aaltonen siirtyy TPS:n riveihin Ykkösen viime kaudella voittaneesta FC Hakasta. Hän pelasi valkeakoskelaisjoukkueessa yhteensä 15 Ykkösen ottelua. 26-vuotias Aaltonen on alun perin SalPa:n kasvatteja, mutta hän on edustanut urallaan myös BK-46:tta sekä EIF:iä. Aaltonen on pelannut juniorivuosinaan myös viisi poikien maaottelua.

- Santeri on minulle tuttu maalivahti jo Salon ajoilta. Spesialiteettina on todella painava jalka ja se on pelinavaamisessa se ykkösjuttu. Me tiedämme Santerin tason, hän pelasi viime kaudella Hakassa hienon kauden. Tiedän, että meillä on nyt sellainen maalivahtikaksikko, jolla on hyvä lähteä Veikkausliigaan pelaamaan, Pikkarainen uskoo.

Lähde: TPS:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!