FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS solmi jatkosopimuksen - ”Juonikas keskikenttäpelaaja”

3.12.2019 - 13:43:38


Jalkapallon hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura on solminut jatkosopimuksen Arttu Heinosen, 20, kanssa. Keskikenttäpelaaja jatkaa kasvattajaseuransa riveissä 1+1-vuotisella pelaajasopimuksella.

Kausi 2019 oli Heinosen ensimmäinen Kuopion Palloseuran edustusjoukkueen mukana ja juonikas keskikenttäpelaaja teki kauden aikana läpimurtonsa pelaavaan kokoonpanoon.

Heinonen teki debyyttinsä Veikkausliigassa 2. kesäkuuta pelatussa SJK-ottelussa ja hän pääsi pelaamaan yhteensä kahdeksassa Veikkausliigaottelussa.

Heinonen pelasi liigan lisäksi Kakkosessa farmiseura KuFun riveissä, missä hän lukeutui sarjan parhaiden pelaajien joukkoon. Heinonen pelasi Kakkosen C-lohkossa 14 ottelua tehden keskikentältä peräti yhdeksän maalia. Heinonen on tyytyväinen uuden jatkosopimuksensa johdosta.

- Hieno hyvä fiilis on. Odotan jo innolla ensi kautta. On aika iso hyppy tulla kakkosesta ylös, hyvä maku jäi viime kaudesta ja olen tyytyväinen omiin liigapeleihini. Veikkausliigassa on kovempi tempo ja tilanteisiin tullaan kovempaa, enemmän pitää jaksaa juosta ja liigafutis on fyysisesti vaativampaa, Heinonen toteaa seuransa verkkosivuilla.

KuPS on aloittanut maanantaina valmistautumisensa uutta pelikautta varten. Uudet valmentajat Arne Erlandsen ja Pasi Tuutti ovat vetäneet kaksi joukkueharjoitusta Lippumäen uudessa hallissa.

- Lippumäki on tosi hyvä paikka harjoitella. Ensimmäiset treenit ovat vaikuttaneet tosi hyviltä ja innolla odotan seuraavaa pelikautta. Fiilikset ovat hienot, Heinonen sanoo.

Lähde: KuPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!