FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS:ltä taas tärkeä nimitys - nyt jalkapallossa

21.11.2019 - 12:27:58


TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vahvistanut organisaatiotaan nimittämällä Arto Kuuluvaisen seuran uudeksi liiketoiminnan kehitysjohtajaksi.

- 39-vuotias Kuuluvainen tulee kartoittamaan seuralle uusia liiketoimintoja sekä kehittämään jo niitä olemassa olevia liiketoimintoja, joissa TPS jalkapallo tai sen taustayhteisöt ovat omistuksellisesti mukana. Hän vahvistaa lisäksi TPS jalkapallon myyntiä sekä markkinointia, seura kertoo tiedotteessaan.

Kuuluvainen on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi Turun yliopiston kauppakorkeakoulusta vuonna 2011 ja hän liittyy TPS jalkapallon taustavoimiin muiden toimiensa ohella.

- Suomalainen jalkapallo elää tällä hetkellä suurinta nousubuumia ikinä ja se on hyödynnettävä nyt myös seuratoiminnan puolella. TPS:ssä toimenkuvani tulee keskittymään erityisesti liiketoiminnan kehittämiseen ja tätä kautta seuran tulevaisuuden tulopohjan laajentamiseen. TPS jalkapallo ei voi elää pelkällä urheilulla. Tulemme julkistamaan uusia avauksia jo lähikuukausina, Kuuluvainen lupaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!