FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FC Lahdessa odotetaan valoa katkeran tappion jälkeen – ”Tää on jalkapalloa”

24.10.2019 - 00:51:49


FC Lahti taisteli jalkapallon Veikkausliigan europudotuspeliottelussa Helsingissä vahvasti, mutta hävisi HJK:lle lopulta rangaistuspotkukilpailussa. Samalla FC Lahden kausi tuli päätökseensä.

HJK johti peliä 2-0, mutta FC Lahti taisteli tasoihin. Jatkoajalla FC Lahden nuori suurlupaus Lassi Forss oli todella lähellä voittomaalia.

- Se oli varmaan pienoiskuva meidän kaudesta. Käytiin 0-2 -tappiolla ja noustiin hienosti. Ollaan tehty se aikaisemminkin tänä vuonna. Totta kai iso pettymys, ettei saatu kaivettua sitä jatkopaikkaa, kommentoi FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä.

Ristilä kiitteli joukkuettaan hyvästä suorituksesta.

- Äärimmäisen tyytyväinen olen joukkueemme pelirohkeuteen, jolla tultiin monessakin tilanteessa. Ei tietenkään helppoa ollut HJK:ta vastaan 0-2 -takaa-ajoasemassa. Tänään nähtiin pelillisesti, että pystytään haastamaan yksi Suomen isoista.

Pettymys kalvoi kuitenkin päävalmentajan mieltä.

- Harmittaa tietysti kaikkien jätkien ja seuran puolesta. Ja omastakin puolesta. Tää on jalkapalloa.

FC Lahti sijoittui Veikkausliigassa tällä kaudella kahdeksanneksi. Ristilä on vakuuttunut, että vahva juniorityö vie seuran jatkossa parempiin tuloksiin.

- Meillä on uusi sukupolvi lahtelaisia pelaajia tässä tulossa, jotka jatkaa siitä. On varmasti kiva mennä. Varmaankin valoisa tulevaisuus on FC Lahdella.

Teksti: Otto Palojärvi, Telia 5G-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!