NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilveksen kotiluola kutsuu Honkaa - ”Pienet asiat ratkaisevat”

15.9.2019 - 16:00:49


Honka avaa Veikkausliigan mestaruussarjan tänään Tampereella, kun kello 18.30 Tammelan stadionilla alkavassa ottelussa vastaan asettuu Ilves.

Espoolaisjoukkue lähtee otteluun sarjan viidenneltä sijalta. Eroa kärkipaikkaa pitävään FC Interiin on kahdeksan pistettä ja muita mitalisijoja hallussaan pitäviin KuPS:iin ja Ilvekseen kuusi. Jokainen ottelu on siis keltamustille tärkeä taistelussa mitaleista.

Hongalle runkosarjan loppupuoli oli vaikea, sillä viimeisestä kymmenestä ottelusta se voitti vain kolme. Mestaruussarjaan keltamustat pääsevät kuitenkin voitto allaan, sillä KPV kaatui ennen maaottelutaukoa Juha Hakolan maalilla 1-0.

- Odotan kaikista mestaruussarjan otteluista todella kovia kamppailuita. Intensiteetti on varmasti korkealla. Jos onnistumme pelaamaan hyvin ja voittamaan niin sijoitumme varmasti aivan kärkisijoille, Hongan kauden paras maalintekijä, kymmenen maalia iskenyt Borjas Martin toteaa seuransa sivuilla. Honka on valmistautunut Borjasin mukaan sunnuntaihin huolellisesti.

- Treeniviikolla harjoittelemme aina kovalla tahdilla ja keskittyneesti, jotta olemme henkisesti ja fyysisesti valmiita tulevaan otteluun. Niin nytkin, hän sanoo.

Ilves piti pitkään Veikkausliigan kärkipaikkaa hallussaan vahvoilla esityksillä. Aivan runkosarjan viime hetkillä kone alkoi kuitenkin hieman yskähdellä, ja viimeisestä viidestä ottelustaan se nappasi kahden voiton, kahden tappion ja yhden tasapelin myötä seisemän pistettä. Joukkue on yhä tiukasti mestaruustaistossa kiinni, sillä ero kärkijoukkue Interiin on vain kaksi pistettä.

Honka ja Ilves kohtasivat ensimmäisen kerran Suomen Cupin puolivälierissä, jolloin tamperelaiset etenivät jatkoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Ilves voitti lopulta koko kilpailun.

Veikkausliigassa joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Tampereella 1-1 -pistejakoon. Tapiolassa Honka sai kokea karvaan pettymyksen, sillä Ilves nappasi kolme pistettä mukaansa Yussif Moussan lisäajalla syntyneellä voittomaalilla. Hongassa Ilveksen vaarallisuus on siis hyvin tiedossa.

- Ilves on menestynyt tällä kaudella kovalla taistelutahdolla ja intensiteetillä. He ovat vahvoja erityisesti kotonaan Tammelassa. Tiedämme miten vastata heidän pelitapaansa, mutta uskon että ottelusta tulee erittäin tasainen, ja se ratkeaa pieniin yksityiskohtiin, esimerkiksi erikoistilanteisiin Borjas ennakoi.

Hongalta varmasti sivussa ottelusta ovat Mac Kandji, Duarte Tammilehto, Elmo Heinonen, sekä Rasmus Leislahti.

Lähde: Honka


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:n karanteeni päättyy

25.5.2020 19:00:00