NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Se oli kunnon old-school derby” - Pohjanmaalla ei säästelty taklauksia

13.9.2019 - 23:34:38SJK ja VPS esittivät Jalkapallon Veikkausliigan haastajasarjassa kunnon Pohjanmaan derbyn, josta ei puuttunut tunnetta ja tapahtumia. Maaleja nähtiin kuitenkin vain kaksi, yksi molemmille joukkueille.

VPS hallitsi selvästi pelin ensimmäistä puoliaikaa ja Timi Lahti vei vieraat 14. minuutilla johtoon.

SJK nousi mukaan otteluun taktisten muutosten jälkeen. Toisella puoliajalla SJK painoi pelin VPS-päätyyn ja sai luotua useammankin maalipaikan. Lopulta Denys Oliinyk pääsi tekemään harvinaisen kantapäämaalin.

VPS nousi tasapelin myötä pois suoran putoajan paikalta, kun samaan aikaan pelannut KPV hävisi oman ottelunsa vieraissa HIFK:lle. HIFK puolestaan meni SJK:n edelle paremmalla maalierolla.

FC Lahti ja RoPS pelaavat oman Haastajasarjan ottelunsa lauantaina. SJK:lle piste tiesi samalla sitä, että se varmisti sarjapaikkansa Veikkausliigassa.

- Se oli kunnon old-school derby. Ei taatusti ollut tuomarille helppo ilta, sillä taklauksia sateli ja tunnetta oli paljon. Ensimmäinen puoliaika ei ollut meiltä hyvä, mutta meillä oli toisella puoliajalla paljon paikkoja jopa voittaa. Olen pettynyt, että emme voittaneet, mutta olen tyytyväinen miten tulimme mukaan peliin, SJK:n päävalmentaja Brian Page toteaa seuransa sivuilla.

Lähde: SJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!