NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SJK:n uusi päävalmentaja haluaa tuoda mestaruuden Seinäjoelle – "Teemme kaikkemme"

18.8.2019 - 11:03:52


Jalkapalloliigan SJK potki perjantaina päävalmentajansa Alexei Eremenko Seniorin, ja nosti hänen tilalleen seuran akatemian johtajan Brian Pagen.

Viime vuosina useat valmentajapotkut antanut SJK on sarjassa vielä kuudentena, mutta pelillinen trendi on ollut laskeva. Se on tällä hetkellä kiinni viimeisessä yläloppusarjapaikassa, mutta takana väijyvät IFK Mariehamn, FC Lahti ja HIFK ovat vain kahden pisteen päässä.

Joukkueen uusi luotsi uskoo kuitenkin kelkan kääntyvän. Page kertoo, että hän haluaa nostaa SJK:n mestariksi vielä tällä kaudella.

- Me teemme kaikkemme, että nousemme vielä mukaan taistelemaan mestaruudesta, mitaleista sekä europaikoista, hän sanoo SJK:n verkkosivuilla.

Tilastojen valossa mestaruus ei ole karannut käsistä, sillä matkaa ykköspaikalle on yhdeksän pistettä. Pelilliset näytöt sen sijaan tekevät tehtävästä lähes mahdottoman.

- Olen katsonut kaikki tämän kauden SJK:n edustusjoukkueen pelit ja useita muita Veikkausliigan otteluita. Tiedän siis hyvin mihin meidän joukkue pystyy, sanoo Page, jonka tulikaste on edessä huomenna Kerhon isännöidessä RoPSia.

- Suurin tehtävä itselleni ennen maanantain peliä on kuitenkin saada meidän joukkueeseen lisää energisyyttä ja halua esiintyä kentällä siten, että viihdytämme yleisöä sekä kannattajiamme. Haluan luoda joukkueeseen ja seuraan ilmapiirin, joka auttaa meitä olemaan menestyksekkäitä myös kentällä. Luonnollisestikaan en paljasta meidän pelisuunnitelmia tai taktisia asioita tässä, mutta tärkeintä on nyt ensin muuttaa ilmapiiri ja saada pelaajat luottamaan itseensä sekä siihen mitä me teemme.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35