COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:lla kova vastus Turussa: "Pystymme haastamaan kenet tahansa"

16.8.2019 - 10:04:17


Jalkapallon Veikkausliigassa toisena oleva FC Inter saa perjantai-iltana vieraakseen HIFK:n. Ottelu on hyvinkin merkittävä, sillä Inter tarvitsisi voiton parantaakseen asemiaan mestaruustaistossa. HIFK puolestaan tarvitsisi pisteitä taistellakseen paikasta ylempään loppusarjaan.

- Odotammee peliä optimistisin ajatuksin. Vastustaja on todella vahva, ja olemme altavastaajia ennakkoon nähden, mutta tämä asetelma on meille tuttu ja se sopii meille. Olemme monta kertaa näyttäneet, että pystymme haastamaan kenet tahansa Veikkausliigassa, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen seuransa otteluennakossa.

Sarjataulukossa HIFK on kahdeksantena. Voitolla HIFK nousisi kuuden joukkoon ennen runkosarjan kolmea viimeistä ottelukierrosta. Kuusi parasta jatkaa syyskuussa ylempään loppusarjaan.

- Tiedämme, että meidän täytyy ylittää itsemme näissä runkosarjan viimeisissä otteluissa, jotta saisimme paikan kuuden parhaan joukosta. Ensimmäinen mahdollisuus ottaa näitä tarvittavia pisteitä on Interiä vastaan, kommentoi Thodesen.

IFK Mariehamn voitti torstaina Seinäjoella SJK:n 2-0. Kuudentena oleva SJK on kaksi pistettä HIFK:ta ja IFK Mariehamnia edellä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!