COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilveksellä kärkiottelu perjantaina – "Täytyy siis pitää pää viileänä"

16.8.2019 - 09:34:28


Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan perjantain kärkiottelu. Sarjajohtaja FC Ilves saa vieraakseen sarjakolmosen Kuopion Palloseuran.

Ottelu voi olla hyvinkin merkittävä jopa mestaruuden kannalta. KuPS on viisi pistettä Ilvestä perässä. Tappioon kuopiolaisilla ei olisi varaa.

– KuPSilla on yleensä erittäin vahva avauskokoonpano. Sieltä löytyy vauhtia, taitoa ja kokoa. Vuosi toisensa jälkeen he taistelevat kärkisijoista. Mitä enemmän peli lähtee aaltoilemaan päästä päähän, sitä vahvemmilla kuopiolaiset ovat, arvioi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss seuransa verkkosivuilla.

Wiss arvioi, että suuremmat paineet ottelussa ovat KuPSilla.

– Meidän täytyy siis pitää pää viileänä ja ottaa kontrolli pelistä. Siihen on hyvä tilaisuus etenkin kotiyleisön edessä. Toivottavasti tupa on täysi. Luulen, että KuPS on takaa-ajajana tässä se, joka on pakkovoiton edessä. Me voimme lähteä otteluun omilla vahvuuksillamme ja nauttia pelistä, Wiss päättää.

Ilves on tällä kaudella hävinnyt vain kaksi ottelua. Joukkueen puolustuksen vahvuudesta kertoo fakta, että joukkue on 18 ottelussa päästänyt vain 12 maalia. Yhden ottelun enemmän pelannut KuPS on päästänyt 22 maalia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

12.12.2019 07:45:15