COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Isot rahat hävinnyt HJK koki karmean pettymyksen – loppukausi enää täydellisen katastrofin ehkäisyä

16.8.2019 - 08:27:41


HJK:n taival jalkapallon europeleissä päättyi torstaina. Latvialainen Riga FC nousi kahdesti tappioasemasta tasoihin ja 2-2 -tulos riitti Riga FC:lle jatkopaikkaan vierasmaalisäännön ansiosta. Ensimmäinen ottelu Riiassa oli päättynyt 1-1.

HJK lähti ottelupariin vedonlyöntitoimistojen suosikkina. HJK ei kuitenkaan pystynyt pelaamaan fyysisempää joukkuetta vastaan vahvuuksillaan, eivätkä pelaajat toisessa ottelussa pelanneet fiksummin johtoasemasasa. HJK voi syyttää vain itseään.

HJK hävisi voiton myötä 300 000 euroa bonuksia sekä tietysti kotipelin lipputulot. Katsomo olisi ollut Kööpenhamina-ottelussa varmast täynnä. Riga FC pääsee haastamaan FC Kööpenhaminaa Eurooppa-liigan paikasta, joka toisi lähes kolmen miljoonan euron tulot.

HJK eteni Mika Lehkosuon komennossa 2014 Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Sen jälkeen neljä perättäistä kautta tarjosi Lehkosuon komennossa europelien karsinnoissa pettymyksiä.

Toni Koskela korvasi Lehkosuon HJK:n päävalmentajana viime keväänä. Joukkueen rakennusprosessi alkoi uudelleen ja on yhä periaatteessa kesken. Välillä HJK:lle on tullut heikkoja pelejä, eikä joukkue ole voittanut tänä vuonna kolmea perättäistä ottelua vielä kertaakaan.

HJK pelaa Veikkausliigan runkosarjassa vielä kolme ottelua. Todennäköisesti voitto ensi sunnuntaina Kokkolassa KPV:stä varmistaisi jo paikan ylempään loppusarjaan, mutta mestaruus on HJK:lla kovan työn takana.

Joka tapauksessa HJK:n kausi on ollut alisuorittamista. Puheet tavoitteista nousta pohjoismaiseksi huippuseuraksi eivät tällä hetkellä kuulosta realismilta.

Ensi kauden europeleihin HJK:lla on toki armoa vielä pitkään. Jos HJK ei sijoitu Veikkausliigassa mitaleille, voi se yrittää europelipaikkaa pudotuspelien kautta. Niihin pudotuspeleihin pääsee jopa alemman loppusarjan ykkönen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

12.12.2019 07:45:15