COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS:n kokoonpanoon muutoksia riemukkaan Valko-Venäjän reissun jäljiltä

21.7.2019 - 10:19:02Jalkapallon Veikkausliigassa kolmantena oleva Kuopion Palloseura isännöi tänään IFK Mariehamnia. Saarelaiset ovat sarjassa seitsemäntenä ja viisi pistettä savolaisia jäljessä.

KuPS teki viikolla europelien merkeissä pitkän pelimatkan Valko-Venäjän Vitebskiin. Joukkue saapui lauantaina yöllä noin kello 02.00 aikoihin takaisin Kuopioon ja harjoitteli iltapäivällä Savon Sanomat Areenalla.

Voitokas paluumatka sujui riemukkaissa tunnelmissa ja menestyksennälkäiset pelaajat ovat valmiita rutistamaan itsestään parastaan myös IFK-ottelussa.

- Hyvin mielin me peliin lähdemme, on kiva pelata jälleen Veikkausliigaa. Lauantain harjoituksissa me teimme tilannearviointia ja vähän tulee nyt muutoksia kokoonpanoon. Hyvän rosterin me saamme sunnuntaina kentälle ja kaikilla pelaajilla on pelihaluja. Pitkä paluumatka meni hyvin, 15 tuntia on matkaa tehty. Pientä kokoonpanokierrätystä tulee nyt, päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa seuransa sivuilla.

KuPS jatkaa Veikkausliigakauttaan hyvistä asetelmista. Vitebskistä haettiin jatkopaikka toiselle karsintakierrokselle ja europelit jatkuvat ensi viikolla Varsovassa.

Joukkueessa vallitsee erittäin vahva voitontahtoinen yhteishenki ja pelaajat ovat valmiita kohtaamaan fyysisesti vahvan IFK:n tarjoamat haasteet.

- IFK on hyvin rakennettu ja organisoitu joukkue, joka pelaa hyvää pallonhallintapeliä vakiintuneella kokoonpanolla. Hankala peli tulee. IFK on hyvä vastustaja ja vahva joukkue, jossa on paljon vahvoja yksilöitä, Honkavaara arvioi.

Lähde: KuPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!