COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Honkaa odottaa kova haaste Turussa: ”Shakkia kentällä”

21.7.2019 - 09:02:52Jalkapallon Veikkausliigan sunnuntain kierroksen kärkiottelu pelataan Turussa, kun FC Inter isännöi FC Honkaa. Honka on sarjassa Ilveksen takana toisena ja Inter puolestaan viidentenä.

Honka lähtee otteluun vyöllään vakuuttava 3-0 -kotivoitto HIFK:sta. Vahvan esityksen jälkeen tulleen voiton jälkeen itseluottamus on keltamustassa leirissä ollut korkealla. Puolustaja Robert Ivanovin mukaan harjoitukset ovat sujuneet kuluneella viikolla hyvin ja Honka on varmasti valmis sunnuntaina.

- HIFK-ottelun jälkeen meillä on ollut hyvä treeniviikko. Myös sitä peliä edeltävällä viikolla saimme varmasti otteluun etua hyvällä ja kokonaisella treeniviikolla. Se on ollut aikaisempaan verrattuna suurin juttu, että olemme nyt päässeet treenaamaan kokonaisia viikkoja, eikä koko ajan ole ollut vain edellisestä pelistä palautumista, Ivanov kertoo seuransa sivuilla.

Honka ja FC Inter kohtasivat kauden neljännellä kierroksella Tapiolan urheilupuistossa. Joukkueet tarjosivat yleisölle jännittävän ottelun, joka ratkesi vasta Ivanovin kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa syntyneellä 3-2 -voittomaalilla.

- Viime peli oli tosiaan tasainen. Odotan sunnuntailta aika lailla samankaltaista peliä. Interillä on todella hyviä pelaajia ja he ovat yksi sarjan parhaimmista joukkueista. Ottelussa kohtaa kaksi sarjan pelaavimmista joukkueista, joten odotettavissa on varmasti aikalaista shakkia kentällä. Voiton vie se, joka pystyy valmistautumaan paremmin ja tuomaan fokuksen mukanaan kentälle, Ivanov toteaa.

Interin syömähammas on ollut hyökkäyskolmikko Timo Furuholm, Mika Ojala, Filip Valencic. Terävimpänä kärkenä on ollut Veikkausliigan maalipörssiä johtava slovenialainen Valencic, joka on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja jo kaksitoista kertaa. Furuholmilla maaleja on kasassa kuusi, Ojalalla kolme. Tämän lisäksi Ojala on syöttänyt jopa kuusi osumaa.

Inter pelasi torstaina toisen osaottelun Eurooppa-liigan karsinnoissa tanskalaista Bröndbyä vastaan. Avausosan vieraissa 4-1 hävinnyt Inter otti kotonaan 2-0 -voiton. Jatkoon se ei aivan riittänyt, mutta ennakkosuosikin voittaminen saattaa Ivanovin mukaan tuoda sinimustille lisää itseluottamusta sunnuntaille.

- On sillä varmasti jonkin verran vaikutusta. Fyysisesti se on heille rasite, mutta hyvällä tuloksella he saavat varmasti paljon itseluottamusta sunnuntaille, Ivanov analysoi.

Hongan varma poissaolija on Jonas Levänen. Viime ottelussa sivussa ollut Mikko Sumusalo on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa joukkueen vahvuuteen.

Ottelu käynnistyy klo 17.

Lähde: FC Honka


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!