COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK pestasi tanskalaispelaajan

21.7.2019 - 08:11:30


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava HIFK on solminut kauden 2020 loppuun asti kestävän pelaajasopimuksen 25-vuotiaan tanskalaisen Jabar Sharzan kanssa.

Sharza aloitti uransa tanskalaisseura Gentoftessa. Hän on pelannut koko uransa Tanskassa edustaen neljää eri joukkuetta. Sharza on pelannut urallaan 68 ottelua, ja on tehnyt näissä otteluissa 26 maalia.

Sharzalta löytyy myös Afghanistanin kansalaisuus ja hän on edustanut myös Afghanistanin maajoukkuetta kolme kertaa.

Uusi pelaaja oli yli viikon joukkueen mukana ja valmennus valitsi hänet joukkueeseen. Sharzan mukaan päätös liittyä HIFK:hon ei ollut vaikea.

- Olen pelannut urallani vain Tanskassa, ja halusin nähdä jotain uutta. Olen kuullut Suomesta paljon hyvää, ja nähtyäni seuran minulla ei ollut epäilystäkään siitä minne haluan. Seurassa kaikki hoidettiin ammattimaisesti ja joukkueen tavoitteet ovat samoja kuin itsellänikin on, Sharza kertoo siirrostaan IFK:n sivuilla.

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan pelipaikalla viihtyvä Sharza kertoo olevansa teknisesti taitava pelaaja, joka omaa hyvän kyvyn haastaa pelaajia, ja hyvän laukauksen - varsinkin vapaapotkuista.

- Odotan innolla, että pääsen fanien eteen. Olen katsonut klippejä YouTubesta, ja olen todella vakuuttunut. Tulen saamaan heistä paljon voimaa, Sharza lisää.

HIFK kohtaa tänään kotiyleisönsä edessä Rovaniemen Palloseuran. Sunnuntain kierroksen muut ottelut ovat FC Inter-FCHonka ja KuPS-IFK Mariehamn. Ottelut alkavat klo 17.

Lähde: HIFK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!